Snelle levering in heel Europa

Alle bestellingen worden door Spiegels.nl zo spoedig mogelijk uitgeleverd op basis van de bij de producten vermelden levertijd.  Wij begrijpen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk uw bestelling in huis wilt hebben. Bij een bestelling af te leveren op een adres in Nederland (m.u.v. de Nederlandse Waddeneilanden) of België garanderen wij dat u deze snel ontvangt.

Ongeacht uw bezorgadres kunnen wij uw bestelling leveren binnen 1 tot 3 werkdagen via PostNL. Heeft u een spiegel zonder plaatsing besteld die Duitsland moet worden geleverd? Dan leveren wij deze binnen 2-5 werkdagen.

Heeft u uw aankoop met spoed nodig?
Dan bestaat er de mogelijkheid dat wij deze binnen 24 uur kunnen leveren. Neemt u in dit geval hierover contact met ons op. Indien artikelen niet voorradig zijn stellen wij u in kennis wanneer de levertijd langer duurt dan verwacht.

Afhankelijk van het bestelde artikel wordt dit bezorgd door Spiegels.nl of door een gerenommeerde logistieke dienstverlener, zoals een koerier of vrachtvervoerder. Bij pakketjes of pallets duurt de levering normaliter slechts 1 tot 3 dagen. Afhankelijk van de vervoerder of de voorraadsituatie kan het echter voorkomen dat het langer duurt. U krijgt hiervan dan natuurlijk bericht. Als u dringend een product nodig hebt, kunt u het beste vooraf contact met ons opnemen over de (verwachte) levertijd, bij voorkeur via contact, maar bellen mag natuurlijk ook: (0)513 410000.

Grote pakketten worden vaak op een pallet bezorgd. Bepaalde artikelen worden in verband met het transport als bouwpakket geleverd (bijv. de balletbarre). Vaste spiegelwanden komen wij zelf plaatsen of worden met een glasbok op plaatst van bestemming afgeleverd. Indien de bok leeg is, dient hier melding van te worden gemaakt. Visagie spiegels zullen met de post worden afgeleverd.

 

Uw bestelling zal bij de deur worden afgeleverd. Het is voor onze transporteurs niet mogelijk de spiegels uit te pakken en/of te plaatsen.

Het is mogelijk om tussen 8:00 en 10:00 uur een exact tijdstip voor de bezorging af te spreken. Hier wordt € 45,- extra voor gerekend. Wanneer u uw mobiele nummer heeft achtergelaten, krijgt u in alle gevallen op de ochtend van levering een indicatietijd van aankomst.

Afhankelijk van het bestelde artikel is dit mogelijk, echter alleen op afspraak. Doorgaans raden wij dit af. Sommige goederen worden echter rechtstreeks geleverd in verband met veiligheid. Informeer naar de mogelijkheid om de goederen bij Spiegels.nl af te halen, indien dit niet duidelijk bij een product vermeld staat. Stuur ons een email of bel de klantenservice: 0031(0)513 764060

De meeste van onze producten leveren wij door heel Europa. Hiervoor gelden in sommige gevallen andere tarieven of voorwaarden. De vrachtkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket en het land van bestemming.

Let wel: Dit geldt niet voor alle productgroepen. Sommige producten of merken kunnen niet in het buitenland geleverd worden!

Let wel: Afgegeven of vermelde levertijden, zowel mondelijk, schriftelijk of via de webshop zijn slechts ter indicatie. In Nederland streven wij er naar uw bestelling binnen 1 tot 3 dagen te leveren. Wanneer de levering niet mogelijk is binnen 30 werkdagen krijgt u daarover bericht.

Hier vind je het complete overzicht van de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten binnen Nederland.

0 –   10kg 10 –   50 kg 50 –   75 kg 75 +   kg
6,95 € 25,00 € 50,00 € 99,99 €

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Twijfelt u welk reinigingsmiddel het beste kan worden gebruikt? Wij bieden via onze webshop ons eigen reinigingsmiddel aan, speciaal ontwikkeld voor de professional. U kunt deze spiegelreiniger apart bestellen in onze webshop.