Vacatures

Vacature glaszetter / spiegel installateur

Wij breiden uit met onze webshop spiegels.nl. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste en ervaren meewerkend voorman die ons team komt versterken!

Ben jij handig met glas en lijkt het je leuk om spiegels te installeren bij klanten in Duitsland, België en Nederland? Spiegels.nl (Fosk Mirrors) zoekt een ervaren glaszetter/ spiegel installateur!

Wat ga je doen?

Als glaszetter/ spiegel installateur ga je hoogwaardige spiegels installeren. Onze klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland en België. Dit betekent dat je vanuit onze vestiging in Friesland veel onderweg bent en zo af en toe overnacht in een hotel.

Naast het installeren van spiegelwanden bij o.a. maneges, balletzalen en sportscholen ben je ook betrokken bij de voorbereiding van projecten. Veel voorkomende werkzaamheden zijn verlijmen en monteren van onderdelen, op maat maken van spiegels en bewerken van MDF en aluminium. Ook zorg je voor een goede afstemming met planning en houd je werkvoorraden bij.

De organisatie:

Het team van Fosk Mirrors bestaat sinds 2010 en staat onder leiding van Arjen Folkerts:

“We zijn met 5 mensen, een klein team maar een grote speler in de markt. Als spiegel installateur is het hard werken met veel vrijheid in de uitvoering. Als onze klanten tevreden zijn ben ik dat ook en kun je rekenen op een goede beloning.”

Kortom, Fosk Mirrors is een dynamisch bedrijf waar het prettig werken is!

 

Wat neem je mee?

  • Affiniteit en het liefst ervaring met glas.
  • Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent bereid om te werken in België en Duitsland.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, BE zou helemaal mooi zijn.

Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris (€ 2500) en vakantiegeld.
  • Eerst een tijdelijk contract en uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
  • Verantwoordelijke functie met ruimte voor ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
  • Interessante bonusregeling.

Fosk Mirrors

Fosk Mirrors is dé specialist op het gebied van spiegels in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan spiegelwanden voor o.a. maneges, balletzalen en sportscholen. Ook voor verrijdbare spiegels en visagie spiegels ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf de vestiging in Joure produceren en leveren wij onze exclusieve en hoogwaardige spiegels aan uiteenlopende klanten in Nederland, Duitsland, België en daarbuiten.

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer snel en solliciteer nu. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Arjen Folkerts op het telefoonnummer 06-24234392.
Mail je sollicitatie naar info@foskmirrors.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.